2022 Gartner® Magic Quadrant™ pentru sistemele de management al depozitelor

Gartner a nominalizat Mecalux în Magic Quadrant pentru WMS pentru al doilea an consecutiv

DESCARCĂ RAPORT GARTNER

2022 Gartner Magic Quadrant pentru Sisteme de Management al Depozitelor (WMS) evaluează furnizorii de top de pe această piață. Gartner Magic Quadrant este un raport care oferă îndrumări pentru directorii și practicienii din tehnologia lanțului de aprovizionare cu privire la starea actuală a pieței WMS.

Soluția software Easy WMS de la Mecalux a fost recunoscută în Magic Quadrant 2022 pentru WMS.

Completați formularul pentru adescărca o copie gratuită a raportului Gartner în întregime.

 

GARTNER este o marcă înregistrată și o marcă de serviciu a Gartner, Inc. și/sau a afiliaților săi în SUA și la nivel internațional și este utilizată aici cu permisiune. Toate drepturile rezervate.

Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu descris în publicațiile sale de cercetare și nu sfătuiește utilizatorii de tehnologie să selecteze doar acei furnizori cu cele mai înalte evaluări sau altă desemnare. Publicațiile de cercetare Gartner constau în opiniile organizației de cercetare a Gartner și nu trebuie interpretate ca declarații de fapt. Gartner declină toate garanțiile, exprimate sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv orice garanții de vandabilitate sau de potrivire pentru un anumit scop.

* Gartner, Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, Simon Tunstall, Dwight Klappich, Rishabh Narang, June 1, 2022