Introducere

 

Mecalux este una dintre companiile lider pe piața sistemelor de depozitare. Este specializată în proiectarea, fabricarea, vânzarea și prestarea serviciilor de rafturi metalice, depozite automate și alte soluții de depozitare. Mecalux este cea mai importantă companie de depozitare din Spania și ocupă locul trei în lume în domeniul său, vânzând în peste 70 de țări.

Poziția principală a companiei se bazează pe aplicarea celei mai avansate tehnologii din industrie și pe rețeaua sa extinsă de distribuție în Spania, Franța, Portugalia, Italia, Germania, Slovacia, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Republica Cehă, Polonia, Argentina, Uruguay, Peru, Brazilia, Chile, Panama, Mexic, Canada, Turcia și SUA.

Grupul are unsprezece centre de producție: în Spania (Barcelona, Gijon și Palencia), Polonia (Gliwice), SUA (Chicago, Sumter și Pontiac), Mexic (Tijuana și Matamoros), Brazilia (Sao Paulo) și Argentina (Buenos Aires), fiecare situat strategic pentru a oferi un serviciu rapid și flexibil piețelor lor actuale și potențiale.

Creșterea și dezvoltarea Grupului Mecalux se bazează pe: deschiderea de noi sucursale, extinderea rețelelor sale de distribuție de vânzări, investiția în cercetare și dezvoltare, divizia sa de depozite automatizate și portalul logistic Logismarket. De la înființare în urmă cu 55 de ani, această abordare a garantat produse de înaltă calitate și un serviciu excelent pentru clienți.

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Showroom-banner
Template Key: