Consultanță logistică pentru depozit

Consultanță logistică pentru depozit

Realizarea de proiecte „la cheie”. Adaptarea setului de sisteme ce urmează a fi instalate în funcție de nevoile clientului.

Prin această consultanță pentru soluții de depozitare sunt identificate fluxurile de mișcare ale mărfurilor pentru a dimensiona proiectul de realizat.

809238ec-4ff8-4ee4-669b-c50999bd5263

Înainte de a întreprinde orice reînnoire sau implementare a unui sistem modern de stocare, este esențial să studiem și să analizăm în profunzime nevoile și posibilitățile companiei. Acesta este singurul mod de a garanta un rezultat optim, economic și rațional.

Mecalux se adaptează nevoilor clienților săi și asta implică adesea realizarea de proiecte „la cheie”. Compania noastră identifică, împreună cu clientul, cerințele și fluxurile de circulație a mărfurilor pentru a dimensiona setul de instalații ce trebuie realizate.

La solicitarea clientului, Mecalux întocmește anteproiectul și se ocupă de întregul proces de proiectare, licitație, aprovizionare, montaj și punere în funcțiune a instalației, astfel încât clientul să aibă un singur interlocutor pe toată durata execuției proiectului.

O consultanță prealabilă economisește costurile de instalare și este singura modalitate de a garanta funcționarea corectă a unui depozit automatizat de la început până la sfârșit.

În plus, Mecalux vă oferă selecția și implementarea celui mai potrivit software de gestionare a depozitării conform nevoilor dumneavoastră.

Consultați un expert