Clienți

Clienți

Soluții de depozitare personalizate pentru fiecare companie și fiecare sector

Peste 55 de ani de implementări de proiecte în companii de toate dimensiunile și în toate sectoarele

Vă prezentăm în detaliu câteva soluții de ultimă oră dezvoltate de Mecalux

Satisfacția clientului, prioritatea noastră

Implementări de succes în companii mici, medii și mari din toate sectoarele

Prin asocierea cu o companie de tehnologie precum Mecalux, clienții noștri obțin un avantaj competitiv cu soluții integrale și concepte de depozitare adaptate necesităților lor.

Consultați studiile noastre de caz pentru:

    No hay datos

  • ← Prima
  • Precedent
  • Urmatorul/area
  • Ultimul →

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Cepsa

Noul depozit automatizat este una dintre cele mai mari investiții făcute de către divizia de lubrifianți Cepsa . Cu Mecalux am găsit partenerul ideal, iar rezultatele a fost excelente. Astăzi, procesele noastre de fabricare, ambalare și expediere sunt integrate într-o singură unitate de producție.

Stéphane Barthélémy Manager de Operațiuni
Cepsa
Heidelberg

Cu Easy WMS am îmbunătățit timpii de răspuns, locația produselor și controalele de calitate ale produselor. Datorită noului software al Mecalux am simplificat gestiunea de stocuri.

Sonia Ros Manager de logistică
Heildelberg
Adidas

Soluția instalată de Mecalux ne-a permis să atingem obiectivul principal al acestui depozit: pregătirea comenzilor și trimiterea acestora către clienți în cel mai scurt timp posibil. De asemenea , ne-am optimizat spațiul de depozitare pentru a extinde capacitatea.

Felix Felder Director de operațiuni
Adidas
Decathlon

Calitatea ridicată a rafturilor și distribuția acestora ne-au ajutat să mărim productivitatea semnificativ pentru sarcinile de picking. Acum putem livra mai rapid pentru clienții online și pentru toate magazinele Decathlon din Marea Britanie.

Zsolt Kabai Manager de proiect
Decathlon UK
Michelin

Am ales Mecalux ca furnizor pentru depozitul nostru de anvelope după ce am luat în considerare propunerile altor 5 companii. Alegerea s-a datorat experienței Mecalux în construirea de rafturi autoportante și produselor sale de înaltă calitate.

Antonio J. García-Montalvo Manager de proiect - Depozit Automatizat
Michelin