Proces de fabricație

 • Procese de înaltă calitate

  Grupul Mecalux are unsprezece fabrici de producție: trei situate în Spania și restul în Argentina, Polonia, Mexic, SUA și Brazilia.

  Liniile noastre de profilare garantează o producție continuă, supusă în orice moment celor mai stricte teste de control al calității. Mai mult, procesele de sudare automatizate folosite de Mecalux sunt cele mai avansate de pe piață.

  Toate componentele rafturilor noastre sunt supuse unor teste exhaustive de tracțiune, îndoire, compresie și rigiditate a îmbinărilor.

  High quality processes
 • Protecție garantată

  Materialele sunt tratate printr-un proces automat de vopsire pentru a asigura o protecție adecvată. Acele componente cele mai expuse la uzură și coroziune sunt finisate prin cataforeză, permițând un grad de rezistență de trei ori superior celui al vopselei convenționale. Acest proces oferă avantaje importante față de metodele mai tradiționale:

  · Rezistență mai mare la coroziune.

  · Strat uniform de vopsea.

  · Rezistență optimă la foc (temperatura de aprindere peste 200 ºC).

  Guaranteed protection
 • Soluții personalizate

  Atunci când un client solicită furnizarea și instalarea unui sistem de depozitare, Mecalux folosește programul său unic de calculator pentru a determina un sistem adecvat care să asigure optimizarea maximă a depozitului.

  Toate procesele Mecalux de calcul, testare și proiectare a rafturilor metalice sunt în conformitate cu standardele internaționale FEM, asigurând astfel calitate, siguranță și eficiență garantată pentru clienții noștri.

  Customised solutions
Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Showroom-banner
Template Key: