Integrarea piețelor și platformelor de comerț electronic

Integrarea piețelor și platformelor de comerț electronic

Modulul de integrare a piețelor și platformelor de comerț electronic coordonează Easy WMS cu software-ul principalelor piețe și platforme de comerț electronic pentru a eficientiza gestionarea noilor comenzi

Contactați-i pe experții noștri

Sincronizați stocul din depozit cu inventarul de produse online

Software-ul Mecalux facilitează gestionarea comenzilor end-to-end (de la un capăt la altul) pentru companiile de pe piața de comerț electronic. Noua funcționalitate avansată de integrare a piețelor și platformelor de comerț electronic conectează sistemul de management al depozitelor cu platformele digitale de vânzări pentru a sincroniza catalogul online cu instalația fizică.

Acest modul este soluția ideală pentru companiile care își vând produsele prin unul sau mai multe canale online de vânzare cu amănuntul: software-ul elimină erorile rezultate din gestionarea manuală și sincronizează automat inventarul pe toate platformele.

Modulul de integrare a piețelor și platformelor de comerț electronic încorporează continuu noi platforme. De exemplu, este compatibil cu principalele piețe, precum Amazon și eBay, și cu cele mai populare platforme de comerț electronic, inclusiv PrestaShop.

 

Sincronizarea automată a stocului dvs. din depozit cu catalogul dvs. de produse online

Marketplaces & Ecommerce Platforms integration: logistics process

Integrare piețe și platforme de comerț electronic: funcții

Sincronizarea catalogului de produse între diferitele platforme.

Crearea, editarea și eliminarea produselor din element master

Managementul agil al noilor produse

Actualizare de depozit și stadiu al comenzii online

Notificarea agenției de transport selectate și a codului de urmărire (Funcționalitatea software-ului de expediere cu mai mulți transportatori)

Easy WMS și provocarea comerțului electronic

Deciziile logistice vor face sau distruge o afacere de comerț electronic. Pe un fundal atât de complex, în care gestionarea livrărilor și retururilor într-o zi reprezintă o adevărată provocare pentru depozite, sincronizarea centrului logistic cu diferitele platforme de vânzare este esențială pentru a oferi o experiență bună de utilizare.

Multe piețe solicită companiilor să își actualizeze stocurile frecvent pentru a vinde prin aceste platforme. De exemplu, Amazon folosește Performanța vânzătorului, un set de cerințe stricte pentru a face afaceri prin intermediul site-ului său web. Aceste cerințe impun o rată de eroare a comenzii mai mică de 1% și o rată de livrare întârziată care să nu depășească 4%, de exemplu.

Din toate aceste motive, soluții precum „Integrarea piețelor și platformelor de comerț electronic” au devenit vitale pentru companiile care prioritizează aceste canale de vânzare cu amănuntul.

Prin implementarea acestui modul, managerii de logistică nu mai trebuie să se ocupe de comunicarea cu canalele de vânzări. În schimb, se pot concentra pe oferirea de servicii flexibile și eficiente, multiplicând astfel creșterea companiei.

COORDONAȚI-VĂ VÂNZĂRILE ONLINE CU EASY WMS

Ce avantaje are modulul de integrare a piețelor și platformelor de comerț electronic?

  • Comunicare automată între instalație și platformele de comerț electronic.
  • Sincronizarea comenzilor, cataloagelor și inventarului între depozite și platforme.
  • Eradicarea erorilor end-to-end (de la un capăt la altul), de la achizițiile clienților finali până la gestionarea ultimului kilometru, livrând produsul în condițiile convenite.
  • Eliminarea sarcinilor inutile care limitează creșterea afacerii, cum ar fi gestionarea elementului master pentru catalogul online.

CONCENTRAȚI-VĂ EFORTURILE PE ÎMBUNĂTĂȚIREA SERVICIULUI


Easy WMS: o soluție cuprinzătoare pentru firmele de comerț electronic

Această funcționalitate Easy WMS completează oferta completă de software Mecalux pentru companiile orientate spre comerțul electronic. În acest sens, Integrarea piețelor și platformelor de comerț electronic include modulele Multi Carrier Shipping (livrare cu mai mulți transportatori) și WMS pentru comerțul electronic pentru a oferi suport în toate operațiunile de logistică „end to end”: de la vânzarea online până la pregătirea și expedierea comenzilor prin intermediul agențiilor de transport.

Easy WMS oferă, de asemenea, o soluție complementară pentru clienții noștri cu afaceri omnicanal: Modulul Store Fullfilment ajută la furnizarea și gestionarea inventarului rețelei de magazine fizice a companiei.

Aceste soluții combinate facilitează gestionarea scenariilor extrem de complexe, cum ar fi BOPIS (cumpărare online, ridicare în magazin) și BORIS (cumpărare online, returnare în magazin).

EASY WMS OFERĂ O SOLUȚIE CUPRINZĂTOARE PENTRU DEPOZITELE OMNICANAL


Studii de caz

Global Freaks

O soluție cuprinzătoare pentru depozitul de comerț electronic al Global Freaks

Global Freaks, retailer de comerț electronic de figurine de acțiune de colecție din seria de anime precum Dragon Ball, și-a digitalizat depozitul din Barcelona. Software-ul Mecalux a integrat depozitul cu piețele unde sunt vândute figurinele (eBay și Amazon) și cu platforma de comerț electronic PrestaShop. Citiți mai mult

Global Freaks
Vizualizați mai multe studii de caz

Contactați expertul nostru

Lăsați-ne informațiile dvs. și unul dintre experții noștri vă va ajuta

Atașați și trimiteți până la 5 imagini sau documente (fișiere de 15 MB), dacă este necesar.

DE CE SĂ ALEGEȚI SOLUȚII SOFTWARE MECALUX?

  • Susținute de un furnizor de soluții de intralogistică complete cu peste 55 de ani de experiență

  • Peste 400 de ingineri dedicați exclusiv dezvoltării de soluții software

  • Acoperire globală cu peste 1.100 de implementări în 36 de țări din Europa și America

  • Investiții semnificative în cercetare, dezvoltare și inovare continuă: actualizări regulate și noi capabilități