Integrarea WMS și Pallet Shuttle

Integrarea WMS și Pallet Shuttle

O interfață unică cu utilizatorul pentru gestionarea WMS-ului depozitului dvs. și a sistemului Pallet Shuttle de înaltă densitate

Contactați-i pe experții noștri

Gestionarea WMS și a navetei într-un singur dispozitiv

Ce ar trebui să faceți când ați rămas fără spațiu în depozit? Lipsa spațiului logistic în zilele noastre înseamnă că multe companii au nevoie de soluții de depozitare de înaltă densitate pentru a mări spațiul pe care îl folosesc pentru depozitarea mărfurilor.

Cu scopul de a-și moderniza instalațiile și metodele de depozitare, centrele logistice încorporează treptat sisteme de management al depozitelor și soluții semi-automatizate pentru a asigura eficiența proceselor lor.

În calitate de furnizor de soluții complete de depozitare, Mecalux oferă mai multe opțiuni pentru a exploata la maximum suprafața unei unități. Pentru companiile care se află în stadiile inițiale de modernizare a depozitelor, combinația Pallet Shuttle cu WMS este o opțiune ideală.

Integrarea WMS și Pallet Shuttle este caracteristica avansată a Easy WMS care eficientizează și simplifică sarcinile operatorilor de navetă în depozit. Prin consolidarea aplicației de gestionare a navetei și a software-ului Easy WMS pe aceeași tabletă, operatorii pot primi instrucțiuni detaliate de la WMS și, în același timp, pot controla mișcările Pallet Shuttle: depozitarea și extragerea mărfurilor, numărarea containerelor și depozitarea paleților într-un mod compact, printre altele.

WMS & Pallet Shuttle Integration

Avantajele integrării WMS și Palet Shuttle

  • Combinație pe un singur ecran a managementului sarcinilor WMS cu controlul Pallet Shuttle.
  • Interfață intuitivă optimizată pentru utilizare din mers.
  • Ergonomie îmbunătățită pentru muncitorii din depozit.
  • Reducerea costurilor prin consolidarea, într-un singur dispozitiv, a caracteristicilor care necesitau până acum diverse terminale.

EFICIENTIZEAZĂ SARCINILE OPERATORULUI DE PALLET SHUTTLE


Optimizați operațiunile Pallet Shuttle

Pallet Shuttle este un sistem de depozitare de înaltă densitate care maximizează capacitatea de depozitare și accelerează ciclurile de intrare și ieșire a paleților în depozit. Acest sistem semi-automat constă dintr-o navetă motorizată care intră în canalele de depozitare pentru a încărca și descărca mărfuri paletizate.

Naveta electrică este integrată cu rafturile de înaltă densitate, care valorifică spațiul depozitului eliminând culoarele. Mai mult, aceste structuri se adaptează la criteriile de clasificare și extracție LIFO (last in, first out - ultimul intrat, primul ieșit) și FIFO (first in, first out - primul intrat, primul ieșit) după cum este necesar.

Implementarea integrării Mecalux WMS și Pallet Shuttle facilitează semnificativ sarcinile operatorului, datorită interfeței sale unice, ușor de utilizat. În acest fel, operatorii primesc instrucțiuni pas cu pas de la WMS cu privire la îndeplinirea sarcinilor lor; simultan, ei pot controla Pallet Shuttle și pot vizualiza indicatorii de stare ai acestuia (bateria navetei, modul automat/manual și metoda de amplasare aplicată).

Acest sistem este util în special în afacerile cu un mare număr de paleți per SKU (cum ar fi companiile de producție și marii angrosiști).

LIMITAȚI MIȘCĂRILE INUTILE ÎN DEPOZIT


Funcții de integrare WMS și Palet Shuttle

Facilitează gestionarea navetei motorizate și a WMS-ului din aceeași interfață.

Controlează Easy WMS și Pallet Shuttle prin infrastructura WiFi a depozitului.

Notifică operatorii de navetă cu privire la sarcinile lor.

Accelerează ciclurile de intrare și ieșire a paleților.

INTEGRAREA WMS ȘI PALLET SHUTTLE SE ADAPTEAZĂ ATÂT LA METODELE FIFO CÂT ȘI LA METODELE LIFOMărturie

„Suntem încântați de sistemul Pallet Shuttle și de software-ul Mecalux Easy WMS care operează navetele automate. Este atât cuprinzător, cât și ușor de utilizat. De la instalarea sa, depozitul a obținut rezultate excelente”.

Erik van den Nieuwelaar – Manager de inovare la Huijbregts Groep

Contactați expertul nostru

Lăsați-ne informațiile dvs. și unul dintre experții noștri vă va ajuta

Atașați și trimiteți până la 5 imagini sau documente (fișiere de 15 MB), dacă este necesar.

DE CE SĂ ALEGEȚI SOLUȚII SOFTWARE MECALUX?

  • Susținute de un furnizor de soluții de intralogistică complete cu peste 55 de ani de experiență

  • Peste 400 de ingineri dedicați exclusiv dezvoltării de soluții software

  • Acoperire globală cu peste 1.100 de implementări în 36 de țări din Europa și America

  • Investiții semnificative în cercetare, dezvoltare și inovare continuă: actualizări regulate și noi capabilități