Software de transport cu mai mulți transportatori

Software de transport cu mai mulți transportatori

Procese eficiente de ambalare și etichetare coordonate cu transportatorii

Contactați-i pe experții noștri

De la depozit la clienți: eficiență pe ultimul kilometru

Trimiterea comenzilor prin mai multe agenții de transport reprezintă o adevărată provocare pentru companii: le lasă deschise erorilor de livrare care le-ar putea deteriora reputația.

Pe piața de comerț electronic, orice incompetență pe ultimul kilometru poate însemna o pierdere serioasă în afaceri. Deloc surprinzător, companiile cer în zilele noastre serviciu de logistică agil și eficient care asigură livrări către clienții finali în condițiile vânzării.

Pentru a răspunde acestei provocări, Mecalux a lansat versiunea avansată a modulului Livrare cu mai mulți transportatori pentru WMS, care automatizează comunicarea directă între depozit și diferite agenții de transport.

Acest modul suplimentar Easy WMS este încărcat cu organizarea diferitelor procese de expediere — ambalare, etichetare și transport — pentru a elimina erorile din aceste operațiuni, garantând o calitate îmbunătățită a serviciilor pentru clienții finali.

Prin implementarea Multi Carrier Shipping(livrare cu mai mulți transportatori), companiile au control complet asupra întregului proces de expediere a mărfurilor: de la ambalarea produsului la notificarea numărului de urmărire. În plus, Software-ul Livrare cu mai mulți transportatori generează și imprimă documentația cheie pentru expedieri eficiente: eticheta de expediere a produsului și nota de livrare corespunzătoare.

Synchronisation of the warehouse with the transport agencies

Avantajele software-ului de expediere cu mai mulți transportatori(multicarrier)

 • Integrare și comunicare cu agenții de transport.
 • Management eficient de livrare pe ultimul kilometru.
 • Control deplin al procesului de expediere a mărfurilor.
 • Consolidarea diferiților transportatori într-o singură platformă.
 • Notificare automată a numărului de urmărire.
 • Gruparea comenzilor după traseu și agenție.

SINCRONIZAȚI-VĂ LIVRĂRILE CU TRANSPORTATORII DVS


Gestionare eficientă a ultimului kilometru

Multi Carrier Shipping simplifică interacțiunea de zi cu zi cu agențiile de transport, astfel încât managerii să se poată concentra asupra oferirii de servicii eficiente, fără erori, către clienții finali.

În timpul procesului de ambalare, modulul automatizează tipărirea etichetelor și a notelor de livrare conform regulilor stabilite de fiecare agenție. Odată ce operatorul a sigilat coletul, acesta îl transportă în zona de expediere manual sau așezându-l pe un transportor. În depozitele cu expedieri de mare intensitate, sortatorii grupează automat coletele pentru fiecare dintre agențiile de transport citind eticheta tipărită de Multi Carrier Shipping.

Software-ul adaugă, de asemenea, alte informații esențiale pentru garantarea livrărilor eficiente: număr de ordine, adresă, informații de contact și comentarii, care se reflectă apoi pe nota de livrare.

Multi Carrier Shipping poate gestiona relațiile cu diverse agenții în două moduri:

Online: Easy WMS comunică cu agenția în timp real, furnizându-i informații de expediere: greutate, volum și număr de colete. Transportatorul anunță software-ul că a acceptat comanda și trimite datele necesare pentru crearea etichetei.

Offline: comunicarea între WMS și agenția de transport nu are loc în timp real. În acest caz, software-ul generează și trimite periodic agenției documentația necesară conform criteriilor stabilite de transportator.

Multi Carrier Shipping de la Easy WMS lucrează cu principalii transportatori din fiecare țară, cum ar fi: UPS, DHL, DB Schenker, MRW, SEUR și TNT. Daca agenția dvs. de transport nu este deja integrată în modul, echipa Mecalux va propune o soluție specifică pentru compania dvs.

Integración con diferentes empresas de transporte

AUTOMATIZAȚI AMBALAREA, ETICHETAREA ȘI TRANSPORTUL


Caracteristici pentru Software de transport cu mai mulți transportatori

 • Ambalarea elementelor care alcătuiesc comenzile.
 • Imprimarea notei de livrare pentru fiecare ordin de ieșire.
 • Crearea de etichete pentru transportator.
 • Notificarea numărului de urmărire.
 • Sincronizare în timp real între depozite și agenții.
 • Încărcarea camioanelor după traseu (caracteristică a EasyWMS).


Mărturie

„Avem o linie de produse de comerț electronic și, în fiecare zi, adunăm aproximativ 150 de comenzi plasate prin site-ul nostru. Când MRW ajunge la depozit, transportatorii săi trebuie doar să ridice comenzile gata, deoarece au toate informațiile în sistem automat”.

Danone

Studii de caz

O soluție cuprinzătoare pentru depozitul de comerț electronic al Global Freaks

Global Freaks, retailer de comerț electronic de figurine de acțiune de colecție din seria de anime precum Dragon Ball, și-a digitalizat depozitul din Barcelona. Software-ul Mecalux a integrat depozitul cu piețele unde sunt vândute figurinele (eBay și Amazon) și cu platforma de comerț electronic PrestaShop. Citiți mai mult

O soluție cuprinzătoare pentru depozitul de comerț electronic al Global Freaks
Vizualizați mai multe studii de caz

Contactați expertul nostru

Lăsați-ne informațiile dvs. și unul dintre experții noștri vă va ajuta

Atașați și trimiteți până la 5 imagini sau documente (fișiere de 15 MB), dacă este necesar.

DE CE SĂ ALEGEȚI SOLUȚII SOFTWARE MECALUX?

 • Susținute de un furnizor de soluții de intralogistică complete cu peste 55 de ani de experiență

 • Peste 400 de ingineri dedicați exclusiv dezvoltării de soluții software

 • Acoperire globală cu peste 1.100 de implementări în 36 de țări din Europa și America

 • Investiții semnificative în cercetare, dezvoltare și inovare continuă: actualizări regulate și noi capabilități