Software pentru analiza lanțului de aprovizionare (Supply Chain Analytics)

Software pentru analiza lanțului de aprovizionare (Supply Chain Analytics)

Vizualizare simplificată a operațiunilor dumneavoastră pentru luarea deciziilor strategice

Contactați-i pe experții noștri
Background Gartner
Mecalux în 2022 Gartner Magic Quadrant pentru WMS
DESCARCĂ RAPORT

Multiplicați productivitatea companiei folosind datele generate în depozitul dvs

Logistics 4.0 produce un număr infinit de parametri și variabile, care este imposibil de analizat fără a-l prelucra în prealabil. Modulul de Analiză a lanțului de aprovizionare al Easy WMS segmentează și structurează cantitatea mare de date generate în fiecare zi într-un depozit, pentru a o transforma în informații utile: rata de pregătire a comenzii, mărfurile primite pe oră și procentul de ocupare pe locație, printre alți indicatori.

Acest modul Easy WMS vă permite să cunoașteți stadiul tuturor proceselor din depozit, asigurând controlul deplin asupra luării deciziilor și, mai presus de toate, multiplicând eficiența operațiunilor logistice ale firmei dumneavoastră.

Analysis process of Supply Chain Analytics Software

Sunteți gata să profitați de oportunitățile date de big data?

Orice software de gestionare a depozitelor va genera constant date privind operațiunile de instalare — date care sunt imposibil de monitorizat, gestionat și descifrat manual. Nu are rost să strângi toate aceste informații dacă nu poți să le interpretezi și să iei decizii bazate pe performanța centrului tău.

În acest scop, Easy WMS include modulul suplimentar Supply Chain Analytics pentru a aplica big data la instalare. Aceasta ajută managerii de logistică să sorteze și să rafineze toate informațiile produse în depozit și să le transforme în diferite KPI-uri manevrabile, permițându-vă să luați decizii care îmbunătățesc productivitatea.

Datorită acestui instrument, managerii de depozit pot identifica ineficiențele și oportunitățile de îmbunătățire în instalație, cu scopul de a lua decizii strategice bazate pe productivitatea fiecărei operațiuni.

Avantajele analizei lanțului de aprovizionare

  • Decizii agile și eficiente. Facilitează controlul cuprinzător al informațiilor pentru a lua cele mai bune decizii pentru depozit.
  • Mai multă productivitate. Monitorizează informațiile despre procesele din depozit pentru a crește eficiența și productivitatea.
  • Îmbunătățire continuă. Compară datele extrase cu statisticile depozitelor comparabile din același sector pentru a detecta erorile și a obține oportunități de îmbunătățire.
  • KPI-uri personalizabile. Vă permite să adăugați indicatori de performanță personalizați care îi completează pe cei deja încorporați în Supply Chain Analytics.
  • Aplicație multi-depozit. Este instrumentul ideal pentru compararea operațiunilor diferitelor instalații ale aceleiași companii pentru a identifica ineficiențe, a le corecta și a implementa upgrade-uri.

MANAGERUL DE LOGISTICĂ VA LUA DECIZII STRATEGICE PE BAZA CAPACITĂȚII DEPOZITULUI


Analiza lanțului de aprovizionare (Supply Chain Analytics) în acțiune

Analiza lanțului de aprovizionare (Supply Chain Analytics) constă din ecrane de control și grafice cu informații culese privind operațiunile logistice din depozit. Acest modul vine cu principalii indicatori standard de performanță ai sectorului logistic și poate fi personalizat în continuare cu noi KPI specifici pentru fiecare afacere.

În plus, software-ul are o interfață pentru a crea cu ușurință KPI-uri personalizate după cum este necesar, pur și simplu combinând toate acele variabile disponibile în Easy WMS.

Acest modul este echipat cu următoarele panouri și KPI relevanți, printre altele:

Recepție pentru mărfuri

Andocare la stoc.
Recepții fără daune.
Furnizori la timp.

Expediere

Rata liniilor pregătite.
Rata comenzilor pregătite.
Comenzile expediate pe oră.

Precizia comenzii

Precizia comenzilor pregătite.
% comenzi expediate corect.
Raportul dintre expedieri și comenzi.

Clienți

% SKU-uri în stoc.
% comenzi în așteptare.
% expedieri la timp.

Calitate

% produse stocate.
% contracție a stocurilor.

Capacitate

% ocupare pe tip de locație.
% locații utilizate pe tip de articol.
Zile disponibile.

Screenshoot Analytics supply chain


Mărturie

„Acum că software-ul este bine implementat în depozitul nostru, următorul pas va fi să folosim toate aceste informații și să aplicăm logica pentru a remodela procesele și a le face mai eficiente”.

Danone

Contactați expertul nostru

Atașați și trimiteți până la 5 imagini sau documente (fișiere de 15 MB), dacă este necesar.

DE CE SĂ ALEGEȚI SOLUȚII SOFTWARE MECALUX?

  • Susținute de o companie solidă cu peste 50 de ani de experiență.

  • Peste 370 de ingineri lucrează exclusiv la dezvoltarea de soluții software.

  • Mecalux se adaptează nevoilor și obiectivelor companiei dumneavoastră.

  • Dezvoltare și actualizări continue de software, datorită investițiilor substanțiale în cercetare și dezvoltare.