Globalway: depozit de comerț electronic cu peste 53.000 de paleți

19 Dec 2022

Globalway, compania poloneză însărcinată cu gestionarea magazinului online Costway.pl, a închiriat 52.000 m2 în zona industrială Panattoni Park din Gdansk (Polonia). Compania a ales Mecalux ca furnizor de logistică în acord cu agenţia Querco Property. Pentru a-și consolida planul de extindere, Globalway va echipa această unitate cu rafturi pentru a găzdui peste 53.000 de paleți care conțin jucării, mobilier și accesorii sportive.

Noul depozit Globalway este remarcat pentru că oferă o capacitate mare de depozitare pentru SKU-uri foarte variate. Rafturile pentru paleți de 8,7 metri înălțime, 148 de metri lungime, sunt extrem de versatile și durabile, adaptabile la orice tip de sarcină, greutate si volum.

O altă caracteristică a acestui sistem de depozitare este accesul direct pe care îl oferă la produse, ceea ce va eficientiza foarte mult gestionarea mărfurilor și pregătirea comenzilor plasate online. Mai mult, operatorii vor efectua picking-ul direct de pe paleții amplasați la nivelurile inferioare ale raftului. Datorită dimensiunii sale, pasajele subterane vor fi deschise în rafturi pentru a facilita deplasarea operatorului.

Scopul nostru în următorii câțiva ani este să creăm și să dezvoltăm un centru logistic modern, automatizat, care să ne permită să efectuăm expedieri și livrări urgente de produse cu marcă proprie.

Sean Yao,Director general la Globalway

Despre Globalway

Globalway, un retailer de comerț electronic care face parte din Grupul Costway, furnizează o gamă largă de produse pentru casă, birou, fitness, copii etc. Cu prezență în multe țări, cum ar fi Marea Britanie, SUA, Germania, Italia, Spania și Polonia — intenționează să își continue extinderea pieței în următorii ani. Partenerii strategici ai Globalway includ companii renumite precum Amazon, eBay, Walmart, Wish și Home Depot. Produsele sale sunt disponibile și în magazinele online locale.