Legacy Manufacturing: optimizarea suprafeței printr-un sistem de depozitare compact

27 Dec 2022

Legacy Manufacturing își modernizează lanțul de aprovizionare cu rafturi deservite de Pallet Shuttle semi-automatizată sistem de la Interlake Mecalux în depozitul său din Marion, Iowa (SUA).

Interlake Mecalux, prin partenerul său Welter Storage, va echipa Legacy Manufacturing în patru etape separate. Primele două vor cuprinde instalarea a opt unități de rafturi de 9,6 metri înălțime deservite de sistemul semi-automat Pallet Shuttle și care asigură o capacitate de depozitare pentru 5.280 de paleți. Toate mărfurile vor fi depozitate în conformitate cu metoda FIFO (primul intrat, primul ieşit).

Această soluție va aduce două avantaje principale: valorificare mai eficientă a spațiului și fluxuri de mișcare mai rapide. Rafturile vor profita la maximum de zona de depozitare pentru a oferi cea mai mare capacitate de depozitare posibilă. De asemenea, vor fi echipate cu o navetă motorizată care se deplasează autonom în interiorul canalelor de depozitare, introducând și scoțând paleții din locațiile lor extrem de rapid.

Sistemul Pallet Shuttle va asigura depozitarea bunurilor produse în unitatea noastră de 31.100 m² . Vom câștiga eficiență în picking și expediere prin reducerea semnificativă a timpilor de livrare. Prin faptul că naveta livrează paleți la șapte metri de docurile de încărcare, durata de deplasare a operatorilor de stivuitoare va fi, de asemenea, redusă considerabil. Legacy este dedicată îmbunătățirii operațiunilor prin utilizarea tehnologiei și a roboticii pentru a îndeplini obiectivele pe termen lung.

Spike Staebler Director de operațiuni la Legacy Manufacturing

Despre Legacy Manufacturing

Legacy Manufacturing Company a fost fondată în SUA în 1986 ca o divizie a Weems Industries. Brandurile și liniile de produse ale Legacy Manufacturing acoperă o gamă largă de scule și echipamente industriale pentru profesioniști. Toate au un numitor comun: calitate, eficiență și durabilitate. În această afacere de familie, toate produsele sunt proiectate conform celor mai înalte standarde de calitate și fabricate cu materialele care se potrivesc cel mai bine fiecărei nevoi. Compania deține următoarele mărci: Flexzilla, SmartFlex, ColorConnex, Lock-n-Load, Workforce și Colors.