Organizare și proiectare pentru depozit

Căutați instrumentele și ideile pentru a proiecta un plan specializat pentru depozit? Descoperiți cum să maximizați spațiul și productivitatea cu cea mai recentă tehnologie pentru rafturi și sisteme automate.

  • Recepția de mărfuri în depozit: etape și bune practici

    Recepția de mărfuri în depozit: etape și bune practici

    Mecalux

    Recepția mărfurilor este una dintre cele mai importante operațiuni din depozit, deoarece este cea care declanșează fluxul de materiale. Ce etape presupune procesul? Ce strategii se pot aplica pentru a-l îmbunătăți? Continuați să citiți pentru a afla mai multe!

  • Ce este cross-docking-ul? Tipuri și modul în care funcționează

    Ce este cross-docking-ul? Tipuri și modul în care funcționează

    Mecalux

    Cunoașterea a ceea ce este cross-docking-ul în ceea ce privește operațiunile din depozit și utilitatea acestuia vă permite să evaluați dacă este adecvat pentru afacerea dvs. Descoperiți cum funcționează și cele mai răspândite tipuri de cross-docking în articolul nostru pe această temă.

  • Analiza ABC: avantaje pentru clasificarea stocurilor de depozit

    Analiza ABC: avantaje pentru clasificarea stocurilor de depozit

    Mecalux

    Analiza ABC pentru clasificarea stocurilor vă permite să organizați distribuția mărfurilor în depozitul dumneavoastră. Se calculează în funcție de importanța pentru companie a fiecărui SKU în ceea ce privește valoarea și cifra de afaceri. Aflați cum să profitați la maximum de analiza ABC la instalația dvs.

  • Sistem anti-eroare (Poka-yoke) explicat în 5 exemple

    Sistem anti-eroare (Poka-yoke) explicat în 5 exemple

    Mecalux

    Poka-yoke este o metodă de lucru care facilitează detectarea și eliminarea erorilor în procesele de producție și logistică. Prin poka-yoke, companiile își pot îmbunătăți continuu procesele și pot evita greșelile care ar putea păta imaginea firmei.

  • Manager de logistică: profilul unui rol cheie

    Manager de logistică: profilul unui rol cheie

    Mecalux

    Managerul de logistică este unul dintre cele mai solicitate și foarte apreciate profiluri de pe piață, datorită importanței logisticii în sectorul corporatist. Atribuțiile managerilor de logistică includ gestionarea stocurilor și a expedierilor, precum și monitorizarea sarcinilor din depozit, inclusiv colectarea.

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Banner-Software-Solutions
Template Key: