Software de logistică

Abordăm detaliile esențiale despre software-ul de logistică, funcționalitățile acestuia și avantajele pentru optimizarea depozitului. Aflați tot ce trebuie să știți despre sistemele de management al depozitelor.

  • Ce este managementul stocurilor? Gestionarea acestei științe privind depozitul

    Ce este managementul stocurilor? Gestionarea acestei științe privind depozitul

    Mecalux

    Managementul stocurilor cuprinde toate operațiunile dedicate reglementării fluxului de mărfuri în cadrul unei companii. În articolul nostru, ne concentrăm asupra problemelor legate de gestionarea stocurilor, care afectează modul în care funcționează un depozit. Descoperiți cum să optimizați această sarcină cheie de gestionare a depozitului.

  • Nivelul optim de stoc: cum se calculează

    Nivelul optim de stoc: cum se calculează

    Mecalux

    Nivelul optim de stoc este cantitatea exactă de stoc de care o companie are nevoie pentru a obține profitabilitate maximă, reducând în același timp costurile de logistică. În această postare, aprofundăm acest concept de logistică, expunând factorii implicați în acesta și formula de calcul al valorii sale numerice.

  • Ce este un SKU? Semnificația și utilizarea în depozit

    Ce este un SKU? Semnificația și utilizarea în depozit

    Mecalux

    SKU înseamnă Stock Keeping Unit, care este un număr unic de referință a produsului. Aceste coduri SKU sunt esențiale pentru controlul și gestionarea stocului într-un depozit. Scopul nostru este să analizăm scopul acestora și diferențele dintre acestea și alte coduri de identificare (EAN sau UPC).

  • Depozite inteligente: de la automatizare la big data

    Depozite inteligente: de la automatizare la big data

    Mecalux

    Depozitele inteligente folosesc cea mai recentă tehnologie pentru a crește eficiența tuturor proceselor care au loc într-o instalație. În acest articol, analizăm tehnologiile pe care le încorporează depozitele inteligente, precum și modul în care acestea pot beneficia companiile.

  • IoT industrial (IIoT) în lanțul de aprovizionare

    IoT industrial (IIoT) în lanțul de aprovizionare

    Mecalux

    IIot: cum va afecta Internetul Industrial al Lucrurilor sectorul logistic? IIoT va ajuta la maximizarea profiturilor și la reducerea costurilor de operare pentru companii. În această postare, vom analiza IIoT, aplicațiile sale pentru industrie și avantajele pe care le va aduce companiilor.

  • Niveluri minime de stoc: definiție și strategii

    Niveluri minime de stoc: definiție și strategii

    Mecalux

    Nivelul minim de stoc de operare indică punctul de consum al stocurilor la care bunurile trebuie reînnoite, chiar înainte de a fi utilizat stocul de siguranță. Vă vom spune totul despre regula pentru nivelurile de stoc maxim/minim, limitările acesteia și despre cum să o ajustați la realitatea logistică a companiei dumneavoastră.

  • 3 exemple de inventar într-un depozit

    3 exemple de inventar într-un depozit

    Mecalux

    Gestionarea optimă a stocurilor este esențială pentru a avea un lanț de aprovizionare eficient și competitiv. Vă oferim trei exemple de inventar despre cum să desfășurați procesul: manual, cu un sistem de management al depozitului și într-un depozit complet automatizat.

  • Livrare și recepție în depozit: avantajele controlului automat al stocurilor

    Livrare și recepție în depozit: avantajele controlului automat al stocurilor

    Mecalux

    Operațiuni de expediere și recepție în depozit: cum le puteți gestiona eficient pentru un control optim al stocurilor? Răspunsul constă în automatizarea procesului. În articolul nostru, examinăm avantajele utilizării unui WMS pentru gestionarea stocurilor de intrare și de ieșire, folosind ca model Easy WMS de la Mecalux.

  • KPI-uri pentru lanțul de aprovizionare: măsurarea succesului în logistică

    KPI-uri pentru lanțul de aprovizionare: măsurarea succesului în logistică

    Mecalux

    KPI-urile lanțului de aprovizionare formează o bază solidă pe care ne putem baza deciziile pentru creșterea eficienței în managementul logisticii. În articolul nostru, examinăm diferitele tipuri de KPI-uri logistice, precum și câteva exemple folosite pentru a analiza lanțul de aprovizionare.

  • Câștiguri mari în logistica comerțului electronic: puncte cheie și provocări

    Câștiguri mari în logistica comerțului electronic: puncte cheie și provocări

    Mecalux

    Logistica de comerț electronic este implicată atunci când schimbările organizaționale în operațiuni sunt declanșate de consolidarea afacerilor online. În postarea noastră, analizăm logistica comerțului electronic și explicăm cum să abordăm unele dintre punctele cheie care definesc managementul logistic eficient.

  • Inventarul stocurilor: îl efectuați-o rapid și eficient

    Inventarul stocurilor: îl efectuați-o rapid și eficient

    Mecalux

    Punem bazele inventarierii în depozit, arătându-vă instrumentele și tehnicile pentru a obține o eficiență maximă în proces. Aflați ce strategie să urmați pentru a vă planifica inventarierea stocurilor rapid și profesional.

  • Expedierea mărfurilor: etape și cheile succesului

    Expedierea mărfurilor: etape și cheile succesului

    Mecalux

    Expedierea mărfurilor are ca scop expedierea produselor comandate astfel încât acestea să fie livrate la ora convenită și în stare perfectă. În articolul nostru, analizăm principalele sarcini asociate cu acest proces și vă oferim câteva strategii pentru a-l îmbunătăți.

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Banner-Software-Solutions
Template Key: