Automatizarea depozitelor

Aflați despre manipularea automată a materialelor și cum să reduceți costurile cu gestionarea și livrarea în siguranță a produselor. Descoperiți beneficiile macaralelor de deservire a rafturilor pentru paleți, sistemelor transportoare, pallet shuttles(navetelor pentru paleți) și rafturilor mobile.

  • Stoc-tampon: eficientizarea producției și a expedierii

    Stoc-tampon: eficientizarea producției și a expedierii

    Mecalux

    Un stoc-tampon este un spațiu conceput pentru a găzdui temporar mărfuri, cum ar fi materii prime pentru fabricarea produselor. Acesta servește la depozitarea materialelor necesare pentru un proces ulterior (de exemplu, producție, expediere, ridicare și/sau montare).

  • Dark stores accelerează sistemele logistice ale supermarketurilor online

    Dark stores accelerează sistemele logistice ale supermarketurilor online

    Mecalux

    Dark stores sunt răspunsul supermarketurilor la noile tendințe de consum: sunt depozite mari fără clienți. Aceste instalații, orientate spre preluarea și expedierea comenzilor către clienții finali, au fost înființate ca soluția pentru provocări complexe, cum ar fi retailul omnicanal.

  • Automatizare și design pentru depozitare frigorifică

    Automatizare și design pentru depozitare frigorifică

    Mecalux

    Soluțiile de automatizare a depozitelor frigorifice au ca scop eficientizarea depozitării, pregătirii, expedierii și transportului comenzilor. Avantajele lor includ creșteri ale ciclurilor combinate de intrare și ieșire a paleților, precum și siguranță și igienă îmbunătățite.

  • Tipuri de sisteme automate de depozitare și recuperare

    Tipuri de sisteme automate de depozitare și recuperare

    Mecalux

    Tipuri de sisteme automate de depozitare și recuperare: 5 cazuri în care automatizarea reduce erorile și mărește productivitatea și siguranța. Acestea includ depozite instalate în toată lumea, pentru diverși clienți din diferite sectoare și cu soluții de depozitare pentru paleți și pentru cutii.

  • Sisteme automate de depozitare și recuperare: tipuri și caracteristici

    Sisteme automate de depozitare și recuperare: tipuri și caracteristici

    Mecalux

    Sistemele automate de depozitare și recuperare minimizează erorile și îmbunătățesc productivitatea și siguranța încărcării în depozit. Există diferite tipuri de sisteme automate de depozitare și recuperare disponibile care se adaptează la caracteristicile și nevoile logistice ale fiecărei companii.

  • Inovație în logistică: 5 exemple reale

    Inovație în logistică: 5 exemple reale

    Mecalux

    Inovația în logistică este esențială pentru ca lanțul de aprovizionare al oricărei companii să fie cât mai eficient posibil. Aflați despre cinci exemple reale de unități în care compania noastră a implementat unele dintre cele mai inovatoare soluții logistice de pe piață.

  • Robotica depozitelor în era Logistics 4.0

    Robotica depozitelor în era Logistics 4.0

    Mecalux

    Un depozit robotizat sau automatizat este un depozit care are sisteme automate și software specializat pentru controlul și manipularea mărfurilor. Cunoașteți principalele sisteme stabilite în sectorul logistic și câteva concepte cheie legate de robotizare.

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Banner-Software-Solutions
Template Key: