Soluții de management al depozitelor

La Interlake Mecalux scopul nostru este să vă acordăm asistență pentru cei trei factori cheie în operațiunile logistice: controlul stocurilor, gestionarea comenzilor și organizarea resurselor umane pentru a vă atinge obiectivele.

  • Stoc de siguranță: ce este și cum îl pot optimiza?

    Stoc de siguranță: ce este și cum îl pot optimiza?

    Mecalux

    Stocul de siguranță este un stoc suplimentar stocat în depozit pentru a face față situațiilor neprevăzute din lanțul de aprovizionare. Obiectivul stocului de siguranță este de a preveni epuizarea stocurilor. Cum poți avea doar cantitatea potrivită de stoc de siguranță fără să exagerezi?

  • Lanțul de aprovizionare: ce este? Definiție și diferențe față de logistică

    Lanțul de aprovizionare: ce este? Definiție și diferențe față de logistică

    Mecalux

    Lanțul de aprovizionare este procesul generat din momentul în care clientul plasează o comandă până în momentul în care produsul sau serviciul a fost livrat și taxat. Ce acoperă conceptul lanțului de aprovizionare? Care este diferența dintre lanțul de aprovizionare și logistică? Vă vom arăta în postarea noastră.

  • Logistica integrată și coordonarea lanțului de aprovizionare

    Logistica integrată și coordonarea lanțului de aprovizionare

    Mecalux

    Logistica integrată cuprinde toate activitățile, de la furnizarea de materii prime până la livrarea produsului final către client. Pe lângă mutarea mărfurilor dintr-un loc în altul, gestionează informațiile între furnizori, departamente și clienți.

  • Lanțul de aprovizionare pentru achiziții: un rol cheie în logistică

    Lanțul de aprovizionare pentru achiziții: un rol cheie în logistică

    Mecalux

    În logistică, achizițiile gestionează achiziția de produse astfel încât să se asigure că lanțul de aprovizionare funcționează fără probleme. Practicile bune de achiziție în lanțul de aprovizionare vă permit să creșteți productivitatea, să reduceți costurile logistice și să creșteți profitabilitatea companiei.

  • 3PL: avantaje pentru externalizarea logisticii

    3PL: avantaje pentru externalizarea logisticii

    Mecalux

    Furnizorii 3PL sunt responsabili pentru desfășurarea activităților de depozitare și transport de mărfuri ale unei companii, pe lângă organizarea operațiunilor lor logistice. Bazarea pe un 3PL reduce costurile de stocare și crește eficiența și productivitatea.

  • Codificarea articolului în depozit

    Codificarea articolului în depozit

    Mecalux

    Codificarea articolelor din depozit constă în atribuirea unui cod specific, unic fiecărui produs, care îi definește caracteristicile. Deoarece stocul este identificat în mod corespunzător la primirea mărfurilor, este mai ușor să se controleze stocul în timp real.

  • Livrarea de tip ultimul kilometru/ultima milă începe cu depozitul

    Livrarea de tip ultimul kilometru/ultima milă începe cu depozitul

    Mecalux

    Livrarea de tip ultimul kilometru/ultima milă se referă la etapa finală a procesului de livrare a mărfurilor atunci când mărfurile sunt transportate la destinația specificată de client. Aflați cum să o gestionați dintr-o perspectivă generală pentru a-i crește eficiența.

  • Ce este termenul de livrare în logistică? Și cum să-l optimizezi...

    Ce este termenul de livrare în logistică? Și cum să-l optimizezi...

    Mecalux

    Termenul de livrare se referă la timpul de la momentul în care o comandă de cumpărare este generată și trimisă vânzătorului până când produsul este livrat clientului. Cum vă poate ajuta depozitul să reduceți termenul de livrare? Află cum să-l optimizezi, din postarea noastră.

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Banner-Software-Solutions
Template Key: