Digitalizarea depozitului stimulează preluarea comenzilor

14 Dec 2022

Distribuitorul de produse cosmetice inclusive Yari implementează Easy WMS Sistem de gestionare a depozitelor de la Mecalux în unitatea sa din Berkel en Rodenrijs, Olanda. Principalele priorități ale lui Yari sunt să sporească picking-ul și să-și controleze tot stocul în timp real.

Software-ul de la Mecalux, integrat cu sistemul ERP Exact Globe de la Yari, va monitoriza produsele din depozit. În primul rând, va identifica mărfurile în momentul în care ajung la instalație. Apoi, le va atribui o locație, ținând cont de caracteristicile și nivelul cererii. De asemenea, va trimite operatorilor instrucțiuni despre unde să pună fiecare produs, urmărind mișcările acestora și știind locația exactă a acestora în orice moment.

Cu acest WMS, afacerea își va îmbunătăți operațiunile de picking. Easy WMS va oferi angajaților instrucțiuni despre unde să meargă și câte articole să aleagă din fiecare locație. Comenzile vor fi pregătite în valuri; astfel, mai multe comenzi pot fi pregătite simultan pe aceeași rulare și, ca urmare, expediate mai rapid.

Am decis să implementăm Easy WMS pentru a face operațiunile din depozit mai eficiente. Cu această soluție, vom avea o vizibilitate sporită a tot ceea ce se întâmplă în unitate. De asemenea, vom putea gestiona bunurile primite și ieșite mai rapid și mai precis. De asemenea, vom reduce costurile necesitând mai puțin timp pentru finalizarea proceselor.

Wajahat Malik,Director general la Yari

Nebun după machiaj

Yari este un angrosist specializat în produse de frumusețe incluzive, adică pentru orice vârstă, nuanță a pielii sau sex. Cu sediul central în Berkel en Rodenrijs, lângă Rotterdam, Yari a fost fondată în 2010. De atunci, a devenit unul dintre cei mai mari distribuitori de produse cosmetice din Europa, cu un catalog de produse de peste 100 de SKU-uri de la branduri cunoscute.