Mecalux a fost inclus în Gartner® Magic Quadrant™ 2022 pentru al doilea an consecutiv

06 Iun 2022

Mecalux a fost inclusă pentru al doilea an consecutiv în raportul 2022 Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems pentru software-ul său de gestionare a depozitelor, Easy WMS.

Easy WMS de Mecalux în 2022 Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems

Analiza realizată de firma de consultanță Gartner, care oferă informații practice și obiective pentru directori și echipele lor, oferă o viziune aprofundată a pieței pentru acele companii care caută o oportunitate de a-și îmbunătăți lanțul de aprovizionare.

"Pentru Mecalux, apariția pentru al doilea an consecutiv în acest raport reprezintă o recunoaștere a rezultatelor noastre în dezvoltarea de soluții software pentru lanțul de aprovizionare. Mecalux actualizează în mod constant Easy WMS cu scopul de a se asigura că software-ul răspunde nevoilor în schimbare ale sectorului și îi ajută pe clienții noștri să își stimuleze logistica", spune Javier Carrillo, CEO al Mecalux.

Mecalux are 22 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții digitale pentru depozite manuale și automate. Cu peste 360 de ingineri specializați în dezvoltarea de software, Easy WMS by Mecalux este un program de management versatil, flexibil și scalabil, capabil să crească eficiența logistică a companiilor din toate sectoarele și de toate dimensiunile, datorită gamei sale largi de funcționalități integrate. Mecalux Easy WMS a fost deja implementat în peste 1.000 de instalații din 36 de țări.

Software-ul Mecalux își completează funcționalitățile cu o gamă extinsă de module avansate pentru a crește profitabilitatea în orice context sau nevoie logistică. De exemplu, Easy WMS oferă soluții personalizate pentru gestionarea comenzilor de comerț electronic, comunicarea fluidă cu agențiile de transport sau sincronizarea între operatorul logistic și clienții săi.

Easy WMS își oferă funcționalitățile în principal în modul SaaS (Software as a Service), o versiune a software-ului bazată pe cloud care permite utilizatorului să se conecteze de la orice stație de lucru, reducând în același timp timpul de implementare și oferind o mai mare scalabilitate.

Faceți clic aici pentru a descărca o copie gratuită a raportului Gartner.

 

Gartner disclaimer

Gartner și Magic Quadrant sunt mărci comerciale înregistrate și mărci de serviciu ale Gartner, Inc. și/sau ale afiliaților săi în SUA și la nivel internațional și sunt utilizate în acest document cu permisiunea acestora. Toate drepturile sunt rezervate.

Publicație originală: Gartner, Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, Simon Tunstall, Dwight Klappich, Rishabh Narang, 1 iunie 2022.

Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu descris în publicațiile sale de cercetare și nu sfătuiește utilizatorii de tehnologie să selecteze doar acei furnizori cu cele mai înalte evaluări sau altă desemnare. Publicațiile de cercetare Gartner constau în opiniile organizației de cercetare a Gartner și nu trebuie interpretate ca declarații de fapt. Gartner declină toate garanțiile, exprimate sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv orice garanții de vandabilitate sau de potrivire pentru un anumit scop.

Despre Mecalux

Grupul Mecalux, cu sedii în Chicago și Barcelona, este una dintre cele mai importante companii din lume pe piața tehnologiilor de depozitare și a software-ului logistic. Cu o experiență de peste 50 de ani, Mecalux dezvoltă soluții de depozitare automată, sisteme de gestionare a depozitelor și rafturi metalice pentru toate sectoarele. Grupul Mecalux are o rețea de distribuție extinsă la nivel mondial, 11 centre de producție, 7 centre de cercetare și dezvoltare pentru dezvoltare tehnologică și o forță de muncă de peste 4.600 de angajați.